• Toate destinatiile
  • Austria
  • Grecia
  • Romania
  • Ungaria
02 - 06 August, 06 - 10 Septembrie 2022
990 lei / persoana
27 Aprilie - 01 Mai, 12-16 iulie 2022
245 euro / persoana
22-31 Iulie, 19-28 August 2022
430 euro / persoana

Plecari cu autocarul sau microbuzul

Aliseb Tours Circuite turistice organizeaza circuite turistice efectuate cu autocare si microbuze proprii, dotate cu tot ce trebuie.

Firma noastra de transport persoane are plecari zilnice cu autocare si microbuze din flota proprie cat si in colaborare cu firmele Romfour si Giltrans.

Va asiguram ca soferii nostrii au grija de pasageri si indeplinesc toate sarcinile prevazute prin fisa proprie.

Incercam sa evitam toate situatiile de nemultumire a clientilor care au ales sa faca o rezervare la dispeceratele noastre.

Autocarele si microbuzele noastre sunt solutia perfecta pentru calatorie si sunt pregatite pentru a va transporta in siguranta la destinatie!

Bilete circuite turistice

Oferim servicii profesionale si sigure de transport persoane, toate autocarele noastre respectand normele de siguranta si au dotarile necesare unui confort optim calatoriilor lungi.

Incurajam turismul romanesc sau european!

In schimb va oferim pachete turistice atractive in statiunile turistice de pe litoralul romanesc sau cel european.

Vacantele sunt adevarate desfatari pentru suflet.

Fiecare dintre noi are nevoie periodic de o portie de relaxare si rasfat, iar o plimbare intr-o destinatie frumoasa si noua este exact ceea ce ne trebuie pentru a ne desprinde de orasul in care locuim.

Va prezentam cateva oferte de circuite in strainatate sau in Romania cu autocarul si va stam la dispozitie pentru informatii si rezervari.