20 - 22 Iunie 2022
580 lei / persoana
05-07 Mai 2022
490 lei / persoana (acceptam ticket vacanta )
12-17 Iulie, 19-24 Iulie, 16-20 August 2022
810 lei / persoana (se accepta ticket vacanta )
29-30 septembrie 2022
370 lei / persoana (se accepta ticket vacanta )

Plecari cu autocarul sau microbuzul

Aliseb Tours Circuite turistice Romania organizeaza circuite turistice in Romania efectuate cu autocare si microbuze proprii, dotate cu tot ce trebuie.

Firma noastra de transport persoane are plecari zilnice cu autocare si microbuze din flota proprie cat si in colaborare cu firmele Romfour si Giltrans.

Va asiguram ca soferii nostrii au grija de pasageri si indeplinesc toate sarcinile prevazute prin fisa proprie.

Incercam sa evitam toate situatiile de nemultumire a clientilor care au ales sa faca o rezervare la dispeceratele noastre.

Autocarele si microbuzele noastre sunt solutia perfecta pentru calatorie si sunt pregatite pentru a va transporta in siguranta la destinatie!

Bilete circuite turistice Romania

Oferim servicii profesionale si sigure de transport persoane, toate autocarele noastre respectand normele de siguranta si au dotarile necesare unui confort optim calatoriilor lungi.

Incurajam turismul romanesc!

In schimb va oferim pachete turistice atractive in statiunile turistice de pe litoralul romanesc.

Vacantele sunt adevarate desfatari pentru suflet.

Fiecare dintre noi are nevoie periodic de o portie de relaxare si rasfat, iar o plimbare intr-o destinatie frumoasa si noua este exact ceea ce ne trebuie pentru a ne desprinde de orasul in care locuim.

Va prezentam cateva oferte de circuite din Romania cu autocarul si va stam la dispozitie pentru informatii si rezervari.