• Toate destinatiile
  • Austria
  • Bulgaria
  • Grecia
  • Ungaria
11-14 Mai, 29 Iunie - 02 Iulie, 28 Septembrie - 02 Octombrie 2024, iar pentru grup complet se organizează la orice dată
285 euro / persoana
12 Iulie - 20 Iulie 2024
460 euro / persoana, inclus transport autocar 4****, cazare 7 nopti hotel Central conditii 4**** , mic dejun tip bufet inclus

Plecari cu autocarul sau microbuzul

Aliseb Tours Excursii scolare Europa organizeaza excursii scolare in Europa efectuate cu autocare si microbuze proprii, dotate cu tot ce trebuie.

Firma noastra de transport persoane are plecari zilnice cu autocare si microbuze din flota proprie cat si in colaborare cu firmele Romfour si Giltrans.

Va asiguram ca soferii nostrii au grija de pasageri si indeplinesc toate sarcinile prevazute prin fisa proprie.

Incercam sa evitam toate situatiile de nemultumire a clientilor care au ales sa faca o rezervare la dispeceratele noastre.

Autocarele si microbuzele noastre sunt solutia perfecta pentru calatorie si sunt pregatite pentru a va transporta in siguranta la destinatie!

Bilete excursii scolare Europa

Oferim servicii profesionale si sigure de transport persoane, toate autocarele noastre respectand normele de siguranta si au dotarile necesare unui confort optim calatoriilor lungi.

Incurajam turismul european!

In schimb va oferim pachete turistice atractive in statiunile turistice de pe litoralul european.

Vacantele sunt adevarate desfatari pentru suflet.

Fiecare dintre noi are nevoie periodic de o portie de relaxare si rasfat, iar o plimbare intr-o destinatie frumoasa si noua este exact ceea ce ne trebuie pentru a ne desprinde de orasul in care locuim.

Va prezentam cateva oferte de excursii scolare din Europa cu autocarul si va stam la dispozitie pentru informatii si rezervari.