EXCURSIE ȘCOLARĂ ( 1 ZI ) Neamț – Mureș

Cheile Bicazului reprezintă o zonă geografică deosebit de pitorească din România situată în partea centrală a Munților Hășmaș, în nord-estul țării în județele Neamț și Harghita. Traversarea Cheilor Bicazului impresionează orice turist aflat în trecere pe drumul ce leagă judeţele Neamţ de Harghita, prin maiestuozitatea pereţilor de stâncă şi sălbăticia peisajului. Impresia puternică pe care o lasă această minune a naturii se păstrează nu doar la prima incursiune prin serpentinele drumului, pe lungimea celor 8 kilometri de-a lungul cheilor.

Lacul Roșu(cunoscut și sub numele de Lacul Ghilcoș) este un lac de baraj natural format în urma prăbușirii unui versant din cauza cutremurului din 23 ianuarie 1838. Numele său provine de la Pârâul Roșu care traversează straturi de culoare roșie cu oxizi și hidroxizi de fier.

Salina Praid este o mină de sare gemă din România, situată în județul Harghita. Salina se află în bazinul muntilor Gurghiului, cuprinsă în Dealul Sării, formând triunghiul PraidOcna de JosOcna de Sus.

Traseul conține inclus în preț transport cu autocar 3 ***sau categoriaI.ALISEB TOURS oferă 3 gratuități pe autocar și cazare pentru constituirea unui grup complet.ALISEB TOURS pune la dispoziție toate documentele necesare transportatorului pentru obținerea acordului de la ISJ. Traseul este constituit prin agenția de turism ALISEB TOURS situată în Municipiul Pașcani, str. Cuza Vodă- Esplanadă.

Cost total 90Lei / persoană pentru un grup de minim 42 pasageri plătitori

Prețul nu include intrările la obiective!

TOP